FAQs

Maar je hebt helemaal geen ervaring met wat mijn bedrijf doet. Waarom zou ik je dan nog inhuren?

Mijn kracht is dat ik mij goed kan blijven verplaatsen voor wie de boodschap bedoeld is. Enige afstand van de materie werkt dus goed. Lees ook de referenties waarin dit duidelijk wordt.  Door mijn enthousiasme en mijn jarenlange ervaring ben ik snel ingewerkt. Zo heb ik de ‘Soja’-campagne ontwikkeld voor Solidaridad, de ‘Tropical Timber’-campagne voor IDH en ook diverse medische artikelen geschreven. Deze heb ik naar een succesvol einde begeleid.

Doe je ook aan marketing en communicatie bij zorginstellingen?

Ja. Ook zorginstellingen maken de wereld beter. Ik hoop dat iedereen van ons zorgsysteem kan blijven profiteren. Ik help graag bij communicatie rondom (innovatieve) zorgprojecten, netwerken of producten. Ik doe dit nu bijvoorbeeld al voor de Koninklijke Maatschappij ter bevordering van de Nederlandse Geneeskunst (KNMG).

Werk je zelfstandig?

Ja. Ik neem graag werk uit handen en betrek en informeer op de juiste momenten. Ik kan vanaf mijn kantoor werken, maar werk ook erg graag bij de organisatie om samen met mijn tijdelijke collega’s een goed resultaat neer te zetten (en koffie te drinken!).

En eh.. kun je ook over helemaal niks schrijven?

Ja hoor! Neem gerust een kijkje op blogspot. Daar staan mijn blogs van een jaar lang zwemles-van-mijn-dochter-kijken.

Reacties plaatsen is niet mogelijk.