Referenties

Vaak kom ik bij organisaties waar complexe materie vertaald moet worden naar de stakeholders. Ik ben in staat om elk onderwerp te vertalen in begrijpelijke taal.  Hiermee realiseer ik betrokkenheid, aansluiting, acceptatie of verkoop. 

 

Henk de Ligt

Hoofd Marketing at ASN Bank
Marijke typeer ik als een hartelijke, intelligente en energieke duurzame doener. Vooral in organisaties en bedrijven waar maatschappelijk verantwoord en ondernemen samenkomen, is zij dankzij haar instelling, kennis en ervaring van grote toegevoegde waarde.

Daan De Wit
Senior Communication Manager at The Sustainable Trade Initiative
Marijke Popma heeft als interim senior communicatie manager ruim negen maanden bij Initiatief Duurzame Handel gewerkt. Ze heeft de communicatie van het tropical timber programma opgezet, waaronder een video, een viral en een website. Ze heeft een start gemaakt met de internationalisatie van de communicatie van IDH en een impact campagne rond 5 jaar IDH mede georganiseerd.

Marijke paart een grote mate van professionaliteit en kundigheid aan persoonlijke betrokkenheid en het vermogen om in korte tijd veel dingen voor elkaar te krijgen op een manier die vanzelf lijkt te gaan. Ze is complimenteus als het kan en kritisch als het moet. Ze zit er dicht op om dingen gedaan te krijgen, ze kan mensen managen en neemt op tijd afstand om het grotere geheel te overzien. Ze is zelfkritisch, laconiek en bescheiden, wat in de communicatiewereld zeldzame eigenschappen zijn: ze is een betrouwbare, loyale team player. Heel fijn om mee te werken.

Hans Stout
Independent Market Research Professional
I have worked with Marijke in my function as director Tropical Timber Programs IDH.
Marijke has set up a communication plan for our programs and did a
great job organising the launch of the Sustainable Tropical Timber Coalition with more then 160 participant in november 2013.
Marijke is fast and very creative and has a great feeling for pitches.

Reacties plaatsen is niet mogelijk.